Keukentrappen

Een handig hulpmiddel in het huishouden zijn Keukentrappen. Je kunt ze natuurlijk prima gebruiken voor iedere andere klus. Dan moet je wel de juiste trappen hebben voor de juiste klus. Om je op weg te helpen vertellen we je welke keukentrappen er zijn op vaneldikladders.nl.

Enkele keukentrappen

De meeste gebruikte trap op vaneldikladders.nl; enkele keukentrappen. Dat zijn trappen met treden aan 1 zijde. Vandaar de naam enkele keukentrappen. Deze trappen zijn praktisch in gebruik omdat ze ligt zijn. Doordat ze aan 1 zijde trede hebben nemen ze daarbij weinig ruimte in beslag. Kortom, dit is een trap die je er even snel bij pakt. De trap is verkrijgbaar in hout of aluminium. De lengte van de trap zijn meestal maximaal 12 treden. Ook dat geldt voor zowel de houten – als de aluminium keukentrappen.

Dubbele keukentrappen op vaneldikladders.nl

Het zal je niet verbazen dat de dubbele keukentrappen treden hebben aan beide zijden van de trap. Daardoor zijn deze trappen wel wat zwaarder dan de enkele variant. Het voordeel van de dubbele trappen is echter dat je hem vaak op een plek kunt laten staan maar toch overal goed bij kunt. Neem als voorbeeld het snoeien van een heg. Je plaats deze trap naast de heg en begint aan een zijde met het bijwerken van je heg. Wanneer je aan de ene zijde klaar bent loop je eenvoudig aan de andere zijde omhoog. Het oppervlak wat je hierdoor ineens kunt bijwerken is veel groter dan wat je bij de enkele trap zou kunnen bewerken. Op vaneldikladders.nl staan deze trappen tot en met 12 treden.

Plateau keukentrappen

Met plateau keukentrappen op vaneldikladders.nl worden trappen met doorlopende steilen bedoeld. Steilen zijn de zijkanten van een keukentrap. Doordat deze doorlopen tot boven de laatste treden kun je veilig op de laatste trede gaan staan. Dat zorgt ervoor dat je met deze trappen net even iets hoger kunt komen dan dat bij de enkele – of dubbele keukentrappen het geval is. Ook deze trappen zijn verkrijgbaar in aluminium en hout. Het maakt daarbij geen verschil qua breedte van de trap. Dus als je de trap opbergt is het niet nodig om rekening te houden met het materiaal.

Keukentrappen koop je bij Van Eldik Ladders

Ben je op zoek naar nieuwe keukentrappen dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het juiste adres. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van klimmaterialen. In de werkplaats worden deze ladders en trappen gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te vragen. Dus heb je speciale wensen als het gaat om keukentrappen? Bel dan met vaneldikladders.nl ze helpen je graag verder.