Verschillende modellen van gevelbekleding

gevelbekleding

Ik hou er erg van om me bezig te houden met het interieur van mijn huis. Sinds kort vind ik het ook steeds belangrijker hoe de buitenkant eruit ziet zoals gevelbekleding. Het begon allemaal toen ik voor het eerst op kamers ging. Toen kwam ik erachter hoe leuk het is om je bezig te houden met je inrichting. Ook vind ik het leuk om de laatste trend te volgen en die op mijn eigen manier toe te passen in mijn woning. Zo haal ik steeds meer natuurlijke elementen van buiten naar binnen. Denk bijvoorbeeld aan planten of een stenen aanrecht. Omdat ik al zoveel binnen heb laten doen wordt het nu eens tijd voor de buitenkant vindt mijn man.

gevelbekleding

Tijd voor verandering

Al tijden heeft mijn man het over onze gevelbekleding. Omdat we zo’n prachtig huis hebben vind hij dat we daar in moeten investeren. Ik ben het ook zeker met hem eens. Van een goede vriend van ons kregen we een bedrijf door gemaild die erg betrouwbaar was en goed werk afleverde. Toen we contact opnamen met het bedrijf vertelde ze ons dat ze drie varianten hadden. We konden kiezen uit het traditionele, moderne of karakteristieke model. We vonden het best een lastige keuze, want wat past nou echt het beste bij ons huis. Na lang te hebben nagedacht kozen we toch voor het traditionele model. We vonden die het beste bij de stijl van ons mooie huis passen. Ook het bedrijf liet weten dat ze volledig achter onze keuze stonden.