Dakkapel laten plaatsen

Onze woning heeft een heel mooi schuin aflopend dak. Een schuin aflopend dak zorgt er wel voor dat je minder ruimte hebt op bepaalde kamers. Hier had ik in mijn woning ook last van. Vooral in mijn werkkamer waar ik druk bezig ben met mijn eigen onderneming en ik dus ook alle ruimte nodig heb om goed mijn werk te kunnen doen. Op een gegeven moment ging ik mij irriteren aan dit schuin aflopend dak. Dit omdat ik een nieuw bureau heb waarbij ik deze ook kan afstellen zodat ik kan staan. Door dit dak gaat mij dit niet lukken en dus ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Uiteindelijk kwak ik uit bij het plaatsen van een dakkapel en hier heb ik dan ook gelijk naar geïnformeerd. Bij Profit Dakkapellen heb ik gelijk geïnformeerd naar de mogelijkheden en zij hebben mij dan ook gelijk geholpen met het hele project. 

Het nieuwe dakkapel van Profit Dakkapellen

Nadat ik heb geïnformeerd bij Profit Dakkapellen heb ik veel informatie gekregen over de dakkapellen zelf en of het bij mijn woning wel kan en mag gemonteerd worden. Ook over de kwaliteit en de handige systemen van de Prefab dakkapellen heb ik veel informatie gekregen. De zeer handige en kwalitatief goede Prefab dakkapellen bevatten handige systemen zoals het clickfast systeem en zijn ze van kunststof kozijnen gemaakt van topkwaliteit met ook topkwaliteit ramen. Al snel nadat we alles voor mekaar hadden hebben ze een dakkapel kunnen plaatsen bij mijn woning. Inmiddels merk ik enorm veel van de voordelen van het hebben van een dakkapel. Zo heb ik veel meer ruimte en kan ik in alle rust met alle ruimte achter mijn bureau zitten.

Problemen op het dak

Nadat de dakkapel werd geplaatst werden wij getipt door het bedrijf dat onze dakgoot erg vol zat met bladeren en takken en allerlei anderen dingen. Dit kan natuurlijk verstoppingen veroorzaken en andere grote problemen wat nog veel geld kan kosten. Daarom ben ik gelijk opzoek gegaan naar een ontstoppingsbedrijf in Enschede. Uiteindelijk heeft Nijhuis Rioolreiniging dit erg snel en vakkundig opgelost en is alles weer helemaal schoon en is er geen kans meer op een verstopping of lekkage.