Nooit meer koude voeten dankzij vloerverwarming

Heeft u ook zo’n hekel aan koude voeten in de winter? Kies voor vloerverwarming van De Vloerenman. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van vloertegels en zo ook op het gebied van vloerverwarming.

Persoonlijk advies

Schakelt u De Vloerenman inschakelt voor een vloerverwarming dan heeft dit verschillende voordelen. De specialisten van dit bedrijf geven advies aan u aan de hand van uw eigen situatie. Zo kijken ze naar de opbouw van de huidige ondergrond en maken een advies op maat. Heet bedrijf kan uw vloerverwarming infrezen, maar het is ook mogelijk dat de vloerverwarming volledig wordt opgebouwd inclusief een isolatie.

Vloerverwarming opbouwen

Heeft u een nieuwbouwwoning zonder dekvloer of een bestaande woning en overweegt u deze eruit te slopen om een betere isolatie te creëren? Het opbouwen van de vloerverwarming is dan voor u de beste optie. Vloerenman helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Benieuwd naar de kosten die hieraan verboden zitten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vloerverwarming infrezen

Is er in uw huidige woning al een dekvloer aanwezig en is de vloer voldoende geïsoleerd? Dan is het infrezen van de vloerverwarming voor u de beste optie. De Vloerenman maakt gebruik van geavanceerde freesmachines die diepe sleuven van 15mm in de dekvloer maken. De specialisten van dit bedrijf maken het mogelijk om de vloerverwarming al binnen een dag in de bestaande ondergrond te frezen. Hierna is het mogelijk om de tegels te plaatsen. Worden het natuursteen tegels, houtlook tegels of betoonlook tegels? De keuze is volledig aan u.

Neem contact op

Bent u ook geïnteresseerd in vloerverwarming? Dan is het slim om contact op te nemen met de klantenservice van De Vloerenman, de specialisten helpen u graag verder. Meer weten over vloerverwarming of vloertegels van De Vloerenman? Breng een bezoek aan de website of de showroom voor alle mogelijkheden.