Kartonnen bekers bedrukken voor de verbouwing

Wij hebben het eindelijk voor mekaar gekregen! De woning die we al een lange tijd op het oog hadden hebben we eindelijk weten te kopen. Iets waar we beide enorm blij mee zijn, echter dient er wel een hoop te gebeuren aan deze woning waardoor we ook gelijk aan de slag zijn gegaan. Ondertussen had ik al eens op het internet gezocht naar een verassing! Kartonnen bekers bedrukken en deze vervolgens te gebruiken tijdens het verbouwen van onze woning leek mij zo leuk waardoor ik ben gaan zoeken op het internet. Het bedrijf genaamd Maxilia had ik al wel eens vaker van gehoord waardoor ik deze keer bij hun direct op de website heb gekeken. 

2-frisdrankbekers-karton-bedrukken

Genoeg besteld

Hier is het al mogelijk om een kartonnen beker te bestellen voor maar zeven cent! Ja je leest het goed! Dit vond ik onvoorstelbaar goedkoop waardoor ik er gelijk voor heb gekozen om te bestellen. Met een afbeelding van mij en mijn vriendin hoopte ik het zo leuk mogelijk over te brengen naar mijn vriendin hoe blij ik hiermee ben! Door een flinke hoeveelheid bekers te bestellen hoefde ik me geen zorgen te maken dat we tijdens de verbouwing zonder komen te zitten. Ging er echter alleen niet vanuit dat hun de bestelling zo snel weten te maken en het uiteindelijk thuis te laten bezorgen. Kartonnen bekers bedrukken is dan ook aan te raden om dit via hun te doen aangezien ik je met zekerheid kan zeggen dat je ook echt goede kwaliteit krijgt voor een zeer aantrekkelijke prijs! 

2-koffiebekers-karton-bedrukken