Een spoedig verloop van de renovatie aan onze woning

Om renovatie woning te laten uitvoeren, wil je natuurlijk direct weten wat je dit gaat kosten. Daarvoor heb ik een zeer informatieve website gevonden namelijk, verbouwaanvraag.nl. Hier vind je de meest handige tips om tot een plan te komen evenals prijzen. Gelukkig hebben wij ook via deze website kunnen doorklikken om een offerte op te vragen. Al snel kregen wij een reactie van een aannemer, de offerte was wat ons betreft helemaal goedgekeurd. Dit besloot ons om direct een afspraak te maken en dit lukte. Een week later kwamen de vaklieden ’s morgens netjes op tijd bij ons aan. Samen hebben wij nog besproken wat er exact moest worden gedaan en toen ben ik naar mijn werk gegaan en de vakmensen zijn aan de slag gegaan. 

Renovatie woning

Een goede aannemer gaf ons alle vertrouwen

Het verloop van de renovatie aan onze woning ging er spoedig. Er werd secuur gewerkt en ik had er (terecht) volledige vertrouwen in. Ook mijn vrouw was erg tevreden over de werkzaamheden die inmiddels zijn uitgevoerd. Nu onze woning nieuwe kozijnen heeft en de dakgoot is gerepareerd, zijn wij weer gerustgesteld. De woning ging zo hard achteruit dat wij wel actie moesten ondernemen. Nu hoeven wij geen angst meer te hebben voor lekkage en ook niet dat de kozijnen doorrotten. 

Kortom, als wij deze informatieve website niet hadden gevonden, dan hadden wij deze klussen zeker weten langer uitgesteld. De reden hiervan is omdat wij dachten dat hier veel meer kosten aan waren verbonden dan op de offerte was weergegeven.

Renovatie woning