Bekijk de website van Tegelmaxx

Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht in Enschede of omgeving en ben je op zoek aan een speciaalzaak die kwalitatieve vloeren en tegels aanbiedt? Bekijk website van Tegelmaxx dan eens. Dit bedrijf heeft namelijk al meer dan 15 jaar ervaring en biedt kwalitatief voeren en tegels aan voor bodemprijzen. 

De vloeren en tegels van Tegelmaxx

Als je op de bekijk website link hierboven klikt zul je door worden verwezen naar de website van tegelmaxx. Als je terechtkomt op deze website zul je op een zeer overzichtelijke en informatieve website. Op de website staat onder andere vermeld dat de specialisten van dit bedrijf al erg veel ervaring en kennis hebben opgedaan op het gebied van tegels en vloeren en jouw uitermate goed kunnen helpen met de vloer of tegels die het beste bij jouw woning passen. Het bedrijf heeft een showroom in Hengelo waar je de tegels en vloeren die zij aanbieden kunnen bekijken. In de showroom zul je tevens ook worden geholpen door een van de deskundige verkoop specialisten met het vinden van de juiste vloer of tegels. 

tegelmaxx

Zeer positieve reviews 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels vloeren en tegels aanbiedt hebben zij erg veel voorgaande klanten mogen helpen. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de goede kwaliteit van de vloeren en de service die wij hebben ontvangen. Het bedrijf heeft daarom ook een zeer hoge klant gemiddeld en er zijn daarom ook zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden over dit bedrijf.