zonneschermen den bosch en regio? Dan moet je bij Das en Vlassak zijn!

logoWil jij iets nieuws doen met jouw tuin of is deze toe aan vernieuwing? Dan moet je vooral dit artikel lezen. Ik ga het hebben over hoe jij schaduw kunt creëren in jouw tuin. Vooral ook omdat het zomer is, wil ik dit onderwerp bespreken. Zelf kan ik urenlang in de zon zitten, alleen als de temperaturen hoger als 30 graden worden zoek ik ook de schaduw op. Zo had er iemand binnen mijn familie laatst een zonnescherm gekocht. Omdat je tegenwoordig zoveel bedrijven hebt gingen zij zoeken op “zonneschermen Den Bosch“. Omdat zij daar wonen waren zij van plan om in het weekend meerdere bedrijven af te gaan op zoek naar een mooi zonnescherm. De eerste hit die zijn toen online krijgen van Das en Vlassak. Zij hebben dus een showroom in Best en hier zijn mijn oom en tante dus heen gegaan. Eenmaal daar werden de vriendelijk verwelkomd en geholpen. Omdat mijn oom zich van te voren al goed had geïnformeerd, wist hij precies wat hij moest hebben. Per toeval had deze firma precies waar ze naar op zoek waren en omdat ze er een goed gevoel bij hadden, hebben zij de bestelling direct doorgevoerd. Zo werd hun dus een hele middag in de auto zitten bespaard. Omdat Das Vlassak zonweringen een dikke aanrader is volgens mijn oom en tante ben ik zelf ook eens naar hun website gegaan, dit is wat mij opviel.

Terrasoverkapping_720

Das en Vlassak zonweringen

Uitvalscherm_nieuw_720Allereerst is hun site erg gebruiksvriendelijk, ook de webshop werkt goed en ziet er betrouwbaar uit. Verder hebben zij meer als alleen zonneschermen Den Bosch. Zij verkopen namelijk ook raamdecoratie, garagedeuren, rolluiken en dingen met betrekking tot het buitenleven. Ik moet zeggen dat ik zelf inmiddels ook enthousiast ben geworden over deze firma. Hebben jullie hier ervaringen mee? Geef dan aub een reactie op dit artikel.