Woning ontruimen

De vader van een goede vriend van mij is laatst ter overlijden gekomen. Zijn moeder woont nu nog maar alleen in het huis maar hier heeft ze geen prettig gevoel bij. Ze voelt zich niet meer helemaal veilig en wil gaan verhuizen naar een appartementen complex voor bejaarden bij haar in de buurt. Zelf kent ze hier al wat mensen die daar ook wonen en dit zal ook prettig zijn voor haar zelf aangezien ze dan hier en daar ook een praatje kan maken met die mensen en hier en daar een keer op de koffie kan komen.

logo

Na wat te zoeken op het internet naar een bedrijf dat doet in woning ontruimen zijn we terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland. de website en het idee sprak ons erg aan aangezien het bedrijf zich vooral richt op ouderen.  Dit is wel fijn aangezien de moeder van mijn vriend nog erg geschrokken is van het overlijden van haar man.

Na gesproken te hebben met iemand van Seniorenhulp Nederland hebben we afgesproken dat ze langskomen om te kijken wat er allemaal vervoerd moet worden. Ook gaan we kijken hoe we het besten de woning kunnen ontruimen.  Galerij11

Wij hebben een goed gevoel bij Seniorenhulp Nederland en mijn vriend en ik gaan er van uit dat ze goed om kunnen gaan met de huidige situatie. Tot nu toe zijn ze erg transparant dit is erg fijn aangezien mijn vriend ze moeder niet zit te wachten op onverwachte verassingen want ze heeft het al moeilijk zat.