Wilt u de beste aannemer in de Achterhoek inschakelen?

Voor de bouw van ons huis op ons mooie nieuwe net gekochte perceel waren wij op zoek naar een goede aannemer in de Achterhoek. Het had ons een hele tijd geduurd voor we een geschikt perceel hadden gevonden en ook om de knoop door te hakken om zelfs een huis te gaan laten bouwen in plaats van een bestaand huis te kopen, had even geduurd. Maar nu de knoop was doorgehakt konden we niet wachten om met de bouw te beginnen en uiteindelijk in ons droomhuis te trekken. We zochten dan ook met spoed een aannemer in de Achterhoek die onze bouw van het huis voor zijn rekening kon nemen. Mijn vriend en ik dachten dat het een goed idee was om op het internet naar deze aannemer te zoeken, omdat het aanbod daar groot was en we de sites met elkaar zouden kunnen vergelijken. Dit klopte, want toen wij online gingen zoeken naar een aannemer in de Achterhoek kregen we al snel heel veel websites te zien. Een van die websites was bouwgroephuiskes.nl en dit was een website die direct plaatjes van hele mooie, nieuw gebouwde huizen liet zien. De website liet verschillende stijlen aan huizen zien, die we allemaal door middel van hele mooie en duidelijke foto´s konden bekijken. Ook stond op de website hele goede informatie over hoe deze aannemer in de Achterhoek te werk gaat. De website zag er stijlvol uit en tussen alle verschillende soorten stijlen die zij bouwen, zat zeker een stijl die mijn vriend en mij aan sprak. Het fijne aan de website vond ik dat de werkwijze van dit bedrijf heel duidelijk werd uitgelegd. Ze werken volgens 5 transparante stappen. Eerst zouden onze wensen en eisen bekeken worden. Vervolgens maken ze een vrijblijvend ontwerp en een technische omschrijving. Wanneer wij hier mee akkoord gaan, start deze aannemer met de voorbereiding. Wanneer de planning vast ligt kan de uitvoering beginnen. Ook wordt er nazorg geboden en zijn kleine wijzigingen tijdens het bouwen nog mogelijk, dit maakt dit bedrijf heel flexibel. Ook wordt er na oplevering nog veel gedaan aan nazorg door een advies te geven op het gebied van onderhoud. Dit klonk allemaal super mooi!

Een betrouwbare aannemer in de Achterhoek met veel kennis

Wij besloten met deze aannemer in de Achterhoek in zee te gaan. Gelukkig had hij plek en konden de eerste stappen van het proces direct beginnen. De samenwerking was super prettig en transparant, waardoor ik het volle vertrouwen in deze aannemer kreeg.

Snelle service en een hele fijne samenwerking

Ons droomhuis is nu enkele weken klaar en wij kunnen deze aannemer in de Achterhoek alleen maar aanraden want:

  • Deze aannemer in de Achterhoek heeft veel kennis over de bouw van een droomhuis
  • De samenwerking met deze aannemer loopt heel soepel, hij houdt ons van elke stap op de hoogte
  • De service en bouw gingen heel snel en de bouw liep geen vertraging op

Voor iedereen die hier in de buurt zijn droomhuis wil laten bouwen kan ik deze aannemer in de Achterhoek zeker aanraden, dit bedrijf zal zeker goed werk leveren.