Wespennest verwijderen door een professional

Wespennest verwijderen

Mijn man en ik kwamen erachter dat er een hol onder ons dak zat. We hebben daarom gelijk iemand gebeld die een wespennest verwijderen kon.We zaten gezellig samen in onze tuinstoelen een wijntje te drinken toen er een beestje aan kwam vliegen. We hadden eerst niks door tot dat we een paar dagen later er steeds meer zagen vliegen. Tot onze verbazing vlogen ze steeds richting ons dak. Ik besloot toch maar eens een kijkje te gaan nemen. Tot mijn grote schrik zag ik dat ze onder het dak verdwenen. Ik riep mijn vrouw erbij en ook zij zat het gebeuren. Ik wist gelijk dat dit foute boel was dus ik besloot om gelijk actie te ondernemen. Ik heb wel eens van een vriend gehoord dat hij ook zoiets over zijn dak ontdekt had. Ik stuurde hem direct een berichtje.

Wespennest verwijderen

Wat een service

De vriend stuurde direct een berichtje terug met wat informatie. Ook hij had een bedrijf ingeschakeld om het wespennest te laten verwijderen. Hij vertelde dat ze zeer professioneel te werk gingen en het binnen een mum van tijd opgelost was. Door zijn lovende woorden besloten wij om ook dit bedrijf in te schakelen voor deze klus. Ze klonken erg vriendelijk aan de telefoon dus we maakte gelijk een afspraak. Ik vond het erg prettig dat zij gelijk de volgende dag beschikbaar waren. Ik wou dit namelijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Mijn vrouw en ik besloten om die dag iest leuks samen te gaan doen zodat wij de vakmannen niet in de weg zouden lopen. Zo konden ze rustig hun werk uitvoeren.

Wespennest verwijderen