Tip voor zonnepanelen doe het zelf

Logo-MDG-Solar

Op zoek naar zonnepanelen doe het zelf? Neem dan snel eens een kijkje op de website van MDG Solar. Dit bedrijf biedt namelijk duurzame zonnepanelen aan die je zelf op het dak van jouw woning kunt plaatsen. 

Een zeer hoog kalt gemiddeld een veel positieve reviews

Toen ik samen met mijn vader op het internet op zoek ging naar zonnepanelen doe het zelf kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die zonnepanelen aan aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van MDG Solar ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website is ook het hoge klant gemiddelde en veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn vader besloot om een offerte bij dit bedrijf aan te vragen. 

Zonnepanelen-pakketten

Een zeer snelle en gemakkelijke plaatsing van de zonnepanelen 

Mijn vader ontving erg snel een reactie op zijn aanvraag. De prijs van een doe het zelf pakket sprak hem erg aan waardoor hij besloot om over te gaan tot een aankoop. De zonnepanelen werden op de afgesproken afleverdatum geleverd en waren gemakkelijk erg gemakkelijk te plaatsen met behulp van de montage instructies. De zonnepanelen werken uitstekend en we zijn allebei erg tevreden met het opwekken van milieubewuste energie.