Stickers bestellen: dit kun je er allemaal mee in huis

Stickerkoning

Wie denkt aan stickers bestellen en bedrukken zal al gauw denken aan stickers in de vorm van promotiemateriaal. En dat kan: stickers zijn een perfecte manier om je bedrijf te promoten op allerlei plekken. Maar wist je dat je ook prima stickers in je huis kunt gebruiken voor allerlei doeleinden? Bijvoorbeeld ter versiering. Een aantal opties zijn:

  • stickers op je raam, permanent of tijdelijk voor bijvoorbeeld een feest
  • stickers op de vloer voor praktische doeleinden of ter versiering
  • muurstickers voor bijvoorbeeld een kinderkamer
  • bedrukte tape om bijvoorbeeld een cadeau te versieren
Stickerkoning

Stickers voor de lol

Zoals je ziet zijn er dus naast de zakelijke toepassingen een heleboel manieren te bedenken om stickers in te zetten voor de lol. Zo kun je alsnog gebruik maken van al die prachtige materialen en soorten, ook al heb je geen bedrijf.

Stickers op het raam

Wanneer je kiest voor stickers op het raam dan is het zaak om ervoor te zorgen dat je stickers kiest die licht doorlaten. Een compleet matte sticker op het raam plakken kan trouwens ook, maar zorg dan dat je een sticker kiest die niet het volledige raam bedekt. Anders ben je al je zonlicht kwijt en dat is helemaal niet praktisch. Het wordt dan namelijk erg donker en dat staat niet gezellig. Bovendien is de sticker dan vanuit binnen ook niet goed te zien. Veel mensen kiezen ervoor om een sticker te gebruiken om bijvoorbeeld de geboorte van een kindje aan te kondigen.