spanplafond laten plaatsen in de badkamer

voorAfgelopen paar maanden hebben we veel verbouwd. Zo hebben we het interieur flink aangepakt, maar ook de badkamer. Deze twee dingen wilde we graag inrichten naar onze smaak. We hebben het huis namelijk pas een half jaar en dan kan je niet gelijk alles vernieuwen. We doen het dus stap voor stap. Aangezien ik de badkamer voor de helft wat wilde verlagen, ben ik gaan kijken voor bedrijven die daarin gespecialiseerd waren. Op internet stonden veel bedrijven die dat konden. Ik ben ze gaan vergelijken en toen kwam hmdspanplafonds.nl/ heb beste uit de verf. Over dat bedrijf stonden veel positieve recensies. Zo stond er dat ze een goede service hebben en spanplafond leveren van uitstekende kwaliteiten. Een klant als ik kreeg daar veel vertrouwen door.

Echt een aanrader. na

Op de website stond het telefoonnummer. Ik heb daar toen heen gebeld. Ik werd erg professioneel en vriendelijk te woord gestaan. We hadden afgesproken dat ze de volgende dag langs zouden komen om alles op te meten. Dat hebben ze gedaan en vervolgens zijn ze na twee dagen al aan de gang gegaan met bouwen. In totaal hebben ze 3 dagen nodig gehad om het spanplafond te plaatsen. Alles is netjes afgewerkt en het ziet eruit als een echt plafond. Het is daarom ook echt een aanrader om er een aan te schaffen.

Het bedrijf verdiend in mijn ogen een groot compliment. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mocht ik in de toekomst nog wat willen verlagen, ben ik zeker van plan om nog eens terug te komen! Super.