Remeha Tzerra ketel is een geschenk!

Onze Remeha Tzerra cv ketel hadden we al een lange tijd in huis waardoor het hoog tijd is dat het vervangen moet worden. Op zich is het vinden van een bedrijf die cv ketels verkopen niet zo lastig. Echter valt het mij nogal op dat de kosten te hoog wordt om een nieuwe ketel aan te schaffen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Holland warmte. Hier is het mogelijk om een ketel te gaan huren zodat je hier kan besparen op de kosten. Al met al was het voor ons dan al wel duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Ik heb er wel voor gekozen om samen met mijn vrouw hierover te hebben al ben ik wel van mening dat ook zij maar al te graag wilt hebben dat de ketel vervangen wordt.

warm

Snelle service

Met name het feit dat het hier mogelijk is om zo snel mogelijk je cv ketel te laten vervangen heeft het mij in ieder geval al overgehaald. Mijn vrouw wilde eerst deze website bekijken om te zien wat de kosten bedraagt alvorens er een afspraak gemaakt kon worden. Uiteindelijk was mijn vrouw ook enthousiast geworden hierover waardoor we direct een afspraak hebben gemaakt. Diezelfde dag stonden ze al bij ons voor de deur om het werk uit te voeren. De Remeha Tzerra cv ketel was duidelijk toe aan vervanging waardoor ze dit gelijk hebben gedaan. Ik geniet ook echt van het feit dat we onze verwarming aan kunnen zetten. 

tzerrai341-214x300