Oplevering huurwoning

Volgende maand moet ik mijn huurwoning opleveren, omdat ik ga verhuizen naar een koophuis.
De huurwoning is al oud en zeker niet meer in de staat die de huurbaas er van wenst. In de loop der jaren is er niks aan het huis gedaan, dit zou normaal gesproken ook niet mijn taak zijn. Nu mijn verhuizing dichterbij komt en ik geen zin heb om achteraf problemen te hebben met de huurbaas, heb ik toch maar besloten om het huis een beetje op te laten knappen. Als het huis er weer netjes uit ziet heb ik mijn best gedaan.

logo (1)

Er moet het een en ander gedaan worden aan het schilderwerk. Bij de kozijnen buiten is de verf er vanaf aan het bladeren, waardoor het hout deels is gaan rotten. Dit zal opgevuld moeten worden, daarna zal er een nieuwe lak laag overheen moeten komen. Daarnaast ben ik nogal een liefhebber van verandering, in de loop der jaren heb ik mijn woonkamer op verschillende manieren ingericht. Ook de schilderijen heb ik meerdere malen verplaatst, daardoor zitten er veel gaten in de muren die nooit zijn opgevuld.

Ik ben dus op zoek naar een bedrijf dat mij zou kunnen helpen met deze klusjes voor de oplevering van mijn huurwoning. Het zou handig zijn als dit bedrijf gelijk mee zou kunnen helpen met het verhuizen van mijn spullen. Zo hoef ik dan maar een bedrijf in te schakelen, dit scheelt me weer een hoop tijd in papier werk.

Als iemand enige tips of aanbevelingen heeft voor een bedrijf dat mij zou kunnen helpen met zowel de oplevering van mijn huurwoning als met de verhuizing, dan zou ik hier graag contact mee op willen nemen. Graag zou ik eerst een vrijblijvend gesprek willen om te kijken of het klinkt tussen mij en het bedrijf.