Noodgedwongen je woning verkopen?

Huis verkopen bij scheiding

Een scheiding is in veel gevallen al leed genoeg, moet je daarbij ook nog eens je woning verkopen dan wil je dit snel afgehandeld hebben. Een huis verkopen bij scheiding, is vaak ook een nieuwe fase in je leven. Niet vreemd dat je dit ook snel en goed af wilt handelen, bij cito-vastgoed.nl ben je hiervoor aan het goede adres. Ook wanneer er achterstallig onderhoud aan de binnen of buitenkant is, is verkopen geen enkel probleem.

Huis verkopen bij scheiding

Eenvoudige werkwijze

In de meeste gevallen is huis verkopen bij scheiding een langdurig proces, door de jarenlange ervaring van Cito vastgoed is dit niet aan de orde. Meld je woning aan, en bij interesse heb je binnen een dag al een mooie indicatie wat je zult krijgen bij verkoop van je huis. Na het bezichtigen van je woning, heb je na uiterlijk 48 uur een definitief bod. Op deze manier kun je snel weer een nieuw leven starten na je scheiding.

Ook verkopen bij een erfenis

Wanneer er iemand overleden is, en je hebt een woning geërfd is het misschien niet de goede tijd om je te verdiepen in een heel traject voor verkoop. Net zoals huis verkopen bij scheiding, wil je bij het overlijden van een dierbare ook snel een huis verkopen. Niet nog meer zorgen aan je hoofd, maar een snelle afhandeling op professionele wijze. Natuurlijk kun je erop rekenen, dat je een mooi bedrag krijgt wanneer je de woning verkoopt aan cito-vastgoed.nl. De laatste jaren zijn de prijzen van woningen enorm gestegen.