Mooie blauwe staalplaat op maat

Wij hebben een mooie staalplaat op maat laten maken door het metaalbewerkingsbedrijf Laska Metaal. Doordat wij een nieuwe open haard hebben gekocht wilden wij iets met de wand daarachter doen. Laska Metaal adviseerde ons dat er genoeg mogelijkheden zijn om hier wat aan te doen. Maar eerst moesten wij een mooie open haard uitzoeken en daar waren wij al een tijd mee bezig. Bij het metaalbedrijf zagen wij op hun site zeer leuke modellen voorbij komen. Zelfs een tafel open haard voor buiten, dat was zeker onze volgende bestelling. 

Een blauwe achterwand

Tijdens het rondkijken op de site van Laska Metaal zagen wij een zeer mooie staalplaat op maat gemaakt staan. Deze werd gebruikt als achterwand bij een open haard, precies het model naar wij op zoek waren. Snel hebben wij alle spullen in één keer besteld bij dit metaalbedrijf. 

Niet voor niets bestaat dit bedrijf al meer dan 30 jaar. Hier hebben zij de kennis en de ervaring om de mooiste stalen of aluminium producten op bestelling te maken. Natuurlijk is het wel verstandig om eerst rond de tafel te gaan zitten om te kijken of het wel mogelijk is wat je wilt bestellen. Over het algemeen is dat geen enkel probleem bij Laska Metaal.