Locker met cijferslot voor op het werk

Orde moet er op elke werkvloer aanwezig zijn en hoort opslag van persoonlijke spullen van het personeel daar ook bij. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden, heeft niet elk personeelslid de beschikking over een eigen bureau. Denk maar aan het personeel dat buitendiensten moeten verrichten. Bij het aanmelden op het werk moet er dan een locker met cijferslot ter beschikking staan.

Ook voor het bewaren van werkspullen

Zo een locker met cijferslot hoeft namelijk niet alleen te functioneren voor het opbergen van spullen die er vanuit thuis worden meegenomen, zoals de lunch. Ook werkspullen zoals werkkleding en zelfs gereedschap kunnen in de locker worden bewaard. Zo blijft alles bij de hand en hoeft er niet elke keer weer naar gezocht te worden. Met het plaatsen van locker met cijferslot komt de verantwoordelijkheid dus te liggen bij de werknemer en helpt het daarmee ook mee om de discipline binnen het bedrijf op een hoog niveau te houden. De kwaliteit van de uitgekozen lockers moet wel top zijn en wordt er daarom vaak voor een metalen uitvoering gekozen. Ook moet er niet vergeten worden dat zo een locker met cijferslot in staat moet zijn om flink wat gewicht te dragen, vooral wanneer er gereedschap in zal worden bewaard.

Ook het beheer wordt vereenvoudigd

Daar moet het personeel zo min als mogelijk mee belast worden en is het daarom handig dat bij locker met cijferslot er geen sleutels aan te pas komen. De mogelijkheid om met een masterkey de kasten te kunnen openen blijft er natuurlijk, maar gebeurt dat alleen maar in bijzondere gevallen. De code van het cijferslot kan ook zo veranderd worden. Handig voor wanneer de locker aan iemand anders wordt toegewezen. Het is belangrijk dat er gekozen wordt voor cijfercombinaties die niet eenvoudig te kraken zijn. Een tip: noteer alle vrijgegeven codes zodat het nagetrokken kan worden dat ze allemaal een unieke combinatie hebben.