Laminaat eiken look: Sfeervol en luxe.

De meest populaire houtlook laminaat is natuurlijk eiken laminaat. Maar dan begint het pas! De mogelijkheden op het gebied van eiken laminaatvloeren zijn enorm divers. Kiest u voor een natuurlijke eiken tint, bruin laminaat, dan is de keuze enorm. Naast de keuze uit donker en licht eiken laminaat zijn er diverse stijlen die variëren van rustig tot levendig (veel noesten en diverse kleurtinten en accenten). Maar wat u ook mooi vindt en waar uw persoonlijke voorkeuren ook naar uitgaan laminaat eiken kopen bij Tegelmegashop.nl is voordelig & eenvoudig. En voor welke  specifieke eiken laminaat u uiteindelijk ook zult kiezen, een eiken laminaat is altijd sfeervol met een luxe touch!

Eiken laminaat: bruin, grijs, wit, alles kan!

En naast de ‘levendigheid’ van het eiken laminaat is kleur natuurlijk ook een belangrijke factor. Naast de grote collectie ‘natuurlijke eikenhout laminaat bruintinten’ is er meer mogelijk. Zo vindt u bij Tegelmegashop.nl laminaat wit en laminaat grijs in eikenhout look en natuurlijk ook stoere laminaatvloeren met een mix van diverse kleuren. U kunt rustig door onze collectie eiken laminaatvloeren bladeren, maar bent u gericht op zoek naar een specifieke kleur hebben wij ook onze collectie ook per kleur voor u uitgewerkt, neem hiervoor een kijkje bij de categorie ‘laminaat kleuren’. Voor welke kleur u ook kiest, de specifieke kleuren zijn allemaal geselecteerd op behoud van de natuurlijke en warme uitstraling van eikenhout. Wilt u hier nog een extra dimensie aan toe voegen, overweeg dan zeker de laminaatvloeren met (4 – zijdige) V groef, zo krijgt uw vloer die levensechte houtlook mee!

Het mooie aan laminaat eiken is natuurlijk die prachtige spiegel die zo karakteristiek is voor eikenhout. Dit is de reden voor de populariteit van eiken als parket en natuurlijk ook als eiken laminaat. Ben je echter toch op zoek naar een wat meer trendy laminaat, dan is washed eiken misschien wel iets voor u.