Koffiezetapparaat bestellen: Senseo

Wil je een nieuwe Senseo kopen? Dat kan soms nog een heel gedoe zijn vanwege de ruime keuze maar als je het merk hebt bepaald ben je al een heel stuk verder. Een Senseo koffiezetapparaat is een goede keuze omdat deze apparaten makkelijk zijn in het gebruik, het apparaat en de koffiepads relatief goedkoop zijn in de aanschaf, ze verkrijgbaar zijn in diverse trendy kleuren en natuurlijk het belangrijkste, ze lekkere koffie met schuimlaag zetten. Maar wat zijn nu de specificaties van de diverse typen Senseo apparaten?
Senseo aanbiedingen
Hoeveel watt is een Senseo?
De verschillende modellen verbruiken allemaal dezelfde hoeveelheid stroom, namelijk 1450 watt. Sommigen verbruiken in stand-by iets minder energie dan anderen. Ook de koffiezettijd (30 seconden per kopje) en snoerlengte (0,8 meter) verschillen niet. Bij alle apparaten zijn de onderdelen zoals de lekbak afneembaar, en kunnen vaak ook in de vaatwasser. Ook zijn veel modellen verkrijgbaar in diverse hippe kleuren naast zwart of metallic. De frequentie is bij alle modellen hetzelfde (50 Hertz). De verpakking en het papier zijn altijd gerecycled.

 Koffiezetapparaat specificaties
Een waterniveaumelding zit bij alle modellen behalve de Viva Café. Een kalkindicator zit bij veel modellen maar niet bij de Original en Quadrante. De capaciteit van het waterreservoir varieert van 0,7 liter (Senseo Original) tot 1,6 liter (Senseo Twist). Ook de kophoogte verschilt. Bij sommige apparaten is dit verstelbaar, zoals de Quadrante. Qua type koffie maakte alleen de Sarista gebruik van koffiebonen, maar deze is niet meer te koop. De Switch verschilt door de filterkoffie mogelijkheid en de Viva Café door verbeterde smaakintensiteit. Voor meer informatie: www.senseo-aanbiedingen.nl