Je huis verbouwen

Binnenverlichting

Je huis verbouwen is een behoorlijke klus en kan ook heel vermoeiend zijn. Een grote vraag bij een grote verbouwing is of je iets zal gaan aanbouwen of de basis van het huis zo laat. Met een grote tuin wordt er vaak wel wat gekozen voor een aanbouw in de vorm van een overkapping of veranda. Hierin kun je dan led spots overkapping plaatsen voor het licht waardoor je de ruimte ook goed kan benutten als extra ruimte. Hierdoor kan je een tweede woonkamer maken of bijvoorbeeld een eetkamer waar je lang aan kunt tafelen in de zomeravonden zodat je nog wel buiten en droog kunt eten.

Voordelen van spot lampen

Je ziet ze vaak in aparte ruimtes of veranda’s als licht: spotjes. Spots onder overkapping is een bekende manier om licht te krijgen in je veranda of overkapping. Deze lichten kun je gemakkelijk monteren en zijn ook gemakkelijk in gebruik. Je kunt de spots bijvoorbeeld ook dimbaar laten maken of van kleur laten veranderen. Je kunt het zo gek maken als je wilt met spotlichten. Hierdoor is er ook voor ieder wat wils met spotlichten. Zo kun je aparte sferen creëren en ook elke ruimte anders belichten. Zo kun je ook ledstrips hieraan toevoegen om bijvoorbeeld kastjes en muren te belichten.

Er bestaan heel veel lichten

Er bestaan super veel verschillende soorten lichten zoals binnen en buiten verlichting maar ook sfeerverlichting. De meest voorkomende verlichting zijn gloeilampen en ledlampen. Gloeilampen hebben alleen wel een veel kortere duur dan bijvoorbeeld ledlampen. Ook zijn gloeilampen wat moeilijker in gebruik dan de ledlampen. De keuze voor welke verlichting je fijn zou vinden ligt natuurlijk aan de ruimte en kamer waarin je het licht zou willen plaatsen.. Bekijk daarom waar je welk licht voor zou kunnen gebruiken en welke sfeer jij wilt geven in de desbetreffende kamer en/of ruimte. Met sfeerverlichting krijg je sneller een knusse sfeer dan bijvoorbeeld met led spotjes.