Interieur ontwerper in Rotterdam aan het zoeken?

interieur ontwerper in Rotterdam

Ben jij een interieur ontwerper in Rotterdam aan het zoeken, dan ben je hier aan het juiste adres. Stephen Versteegh is de persoon waar jij naar op zoek bent. Hij is gespecialiseerd in:

  • Tuin ontwerp
  • Commercieel ontwerp
  • Wellness ontwerp
  • Interieur ontwerp

Zoals je hierboven kan lezen, reden genoeg om hier aan te kloppen, als jij op zoek naar een andere indeling van jouw woning of tuin. Voor onze nieuwe woning waren wij naar beiden op zoek. Zowel onze woonkamer als onze tuin, daar wilden wij een expert bij laten komen. Vooral het indelen hiervan liep niet zoals wij het wilden en daarom hebben wij deze taak maar uit handen gegeven.  interieur ontwerper in Rotterdam

Een zeer goede interieur ontwerper in Rotterdam, heeft ons goed geholpen

De interieur ontwerper in Rotterdam heeft veel in zijn marge en heeft al mooie projecten volbracht. Zij hebben al vele kantoren opnieuw ingericht en deze keer zijn zij met onze woning bezig. Bij onze eerste kennismaking met dit bedrijf hebben wij besproken wat wij wel en niet mooi vonden. Voor de rest hebben wij de rest uit handen gegeven.

Inderdaad zijn wij zeer tevreden over de inrichting van onze nieuwe woning en tuin. Het ontwerp was al bijzonder mooi, maar in het echt is het 1000x mooier.