Hoe je huis inrichten?

Ga je binnenkort verhuizen of ben je pasgeleden verhuisd en bent je er nog niet helemaal over uit in welke stijl jij jouw woning laat omtoveren? Dat snappen wij als de beste. Het kiezen van een bepaalde stijl kan erg moeilijk zijn tegenwoordig. Er zijn vandaag de dag tientallen type interieurstijlen die je kunt toepassen waardoor de keuze alleen maar moeilijker wordt. Eerste instantie is het ontzettend belangrijk om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Wij hebben om jou wat meer inspiratie te geven een aantal handige tips op een rij gezet die ongetwijfeld op de goede weg sturen! 

Breng elementen van jouw favoriete vakantieland het huis in 

Iedereen heeft wel een favoriete vakantiebestemming. Van Frankrijk, Duitsland tot aan de noordelijke Scandinavische landen of wellicht wel de Verenigde staten of Azië. Om een bepaalde reden voel jij je aangetrokken tot deze prachtige landen. De natuur, cultuur, architectuur, mensen en heerlijke gerechten, ik kan zo wel oneindig doorgaan, want ieder land heeft iets unieks. Zodra je weer in Nederland terug bent gekomen, leef je direct uit naar het volgende tripje naar je lievelingsbestemming. Maar waarom wachten tot dat je vakantie hebt als je ook al deze elementen van jouw favoriete land het huis in kunt halen? Tover daarom jouw woning om met alle herkenbare kenmerken van jouw geliefde continent, land of stad! Van de kleuren op de gebouwen, tot aan exotische planten, sculpturen en muziek er is oneindig mogelijk! 

Kunstadvies op maat 

Staat jouw kamer al vol met allemaal attributen van jouw tripjes en ontbreekt er toch nog iets in je woning, zoals bijvoorbeeld een mooi riemenrek? Wie houdt er nou niet van kunst. Van kunstwerken als schilderijen, sculpturen tot aan andere prachtige objecten die zijn gemaakt met passie. Het laat je volledig wegdromen en inspireren. Om deze reden is het een echte aanrader om in contact te komen met een kunstadviseur die je helpt om tot een kunstwerk te komen op maat die perfect aansluit aan jouw wensen en behoeftes. Je hebt vast wel een bepaald idee in je hoofd die je maar niet weet uit te werken. Gelukkig is in de kunst alles mogelijk, dus breng al jouw gekke ideeën samen tot jouw eigen kunstwerk!