Hier vind je een ruim aanbod aan schoolstoelen

maatwerk

schoolstoelen

Voor kinderen met een lichamelijke beperking kan leren of spelen behoorlijk moeilijk zijn. Vooral omdat zij geen juiste houding kunnen aannemen als zij aan een tafel zitten. Zelf heb ik dit nu al meerdere malen gezien, persoonlijk vindt ik dit dan ook zielig. Vooral omdat zij ook gelukkig horen te zijn. Vandaar dat ik vandaag graag een website met jullie wil delen die deze groep kinderen kan helpen. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier bekend mij zijn, hun naam is Maatwerk Kindermeubilair. Heb jij ervaringen met deze firma, laat het mij dan weten door onderaan deze pagina een reactie te plaatsen. In mijn omgeving zijn meerdere mensen bekend met hun. Zij hebben dan ook één of meerdere kinderen met een beperking. Deze mensen dienen dus te beschikken over de juiste schoolstoelen. Dankzij deze firma is dat ook mogelijk geworden.

verstelbare tafel

Hoe ziet hun assortiment eruit?

Wanneer jij hun website genaamd kindermeubilair.nl bezoekt, zul je zien dat zij niet alleen schoolstoelen in hun assortiment hebben. Zoals gezegd leveren zij ook particulieren. Omdat zij de productie in eigen beheer hebben, kunnen zij klanten tegemoet komen die bepaalde wensen hebben. Indien je dit met eigen ogen wilt bekijken, staat er een introductievideo op de website. Hierin krijg je een betere impressie over wat zij allemaal te bieden hebben.

maatwerkDus zorg ervoor dat een kind met lichamelijke beperking de juiste stoel en/of tafel krijgt. Je zult dan al snel zien hoe gelukkig zij kunnen leren of spelen. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook graag door naar de hierboven genoemde website.