Haardhout voor de kachel of open haard

haardhout

De kachel of open haard is een belangrijk onderdeel van jouw woning. Wanneer je optimaal van jouw open haard of kachel wilt genieten is het belangrijk om haardhout van goede kwaliteit te gebruiken. Wij kopen onze brandhout eigenlijk altijd online via 123hout.nl, we vinden het grote assortiment heel fijn en vinden het prettig dat de bestelling altijd gratis wordt thuisbezorgd, op een moment dat ons het beste uitkomt.

haardhoutWelk soort haardhout kan ik het beste kiezen?

Bij 123hout kun je haardhout op pallets of in netten kopen. Wij bestellen eigenlijk altijd een halve pallet ovengedroogd berkenhout, met deze hoeveelheid kunnen wij dan weer even een tijdje mee vooruit. Verder verkoopt 123hout de volgende houtsoorten:

  • Beukenhout
  • Haagbeukhout
  • Elzenhout
  • Essenhout
  • Eikenhout
  • Gemengd hout

Iedere houtsoort heeft zijn eigen speciale eigenschappen.  Zo brandt de ene houtsoort sneller dan de andere. Ook het soort kachel of open haard speelt een rol bij de keuze van de juiste brandhout. Op de website kun je per houtsoort heel duidelijk lezen wat de kenmerken van het hout zijn. Daarnaast maken de uitgebreide omschrijvingen het maken van een goede keuze een stuk makkelijker. Mocht je advies willen, dan kun je altijd even contact opnemen via de telefoon of de mail. Wij hebben de ervaring dat ze graag met je mee willen denken.

Makkelijk en snel bezorgdhaardhout

Wanneer je een bestelling plaatst, wordt deze altijd gratis bij je thuisbezorgd. Ook dit vinden wij erg fijn, zo hoef je zelf niet te sjouwen met het zware hout. Je kunt zelf een datum en tijdstip uitkiezen waarop de bezorging jou het beste uitkomt. De pallets met hout worden bezorgd met een elektrische pompwagen en een bakwagen met laadklep, zo weet je zeker dat jouw bestelling heelhuids aankomt. Ben jij op zoek naar een betrouwbare leverancier van brandhout met scherpe prijzen? Dan raden we zeker 123hout.nl aan!