Een villa te koop Corfu

Ik hou niet alleen van klussen en het opknappen van mijn huis. Ik vind het ook super om met mooie huizen bezig te zijn. Van mooie vakantiehuizen kan ik ook echt genieten. Ik kijk vaak op het internet naar diverse woningen in het buitenland. Op een gewone zaterdagmiddag was ik weer eens aan het kijken naar deze mooie huizen en kwam ik uit bij een villa in Corfu. Ik zag daar een prachtige villa te koop Corfu. De villa was prachtig en wat mij meteen opviel was dat de villa prachtig gelegen lag. De villa is gelegen bij de bekende kustplaats Paleokastritsa. Wanneer je de villa koopt zit je erg dicht bij het strand. Je zit ook meteen erg dichtbij belangrijke gelegenheden zoals de supermarkt en het ziekenhuis.

Een deel van de villa kan je zelfs verhuren

Wat mij erg gaaf leek aan de villa is dat je een verdieping voor jezelf kan houden en de andere verdieping bijvoorbeeld kan verhuren. Als je dit doet heb je dus een prachtige villa om te ontspannen en verdien je er nog geld mee ook! Als ik het geld had om de villa te kopen zou ik dat zeker doen! Het is simpelweg een prachtige mogelijkheid om dit koude land te ontvluchten en in een lekker warm land te gaan wonen. In een prachtige villa waarvan je eventueel ook een deel kan verhuren. Je zou de villa ook kunnen kopen en hem het hele jaar verhuren tot het zomervakantie is en je er zelf van kan genieten! Ik vind de prachtige villa te koop Corfu echt een buitenkansje!