Een olijfboom voor in de tuin!

Hallo en welkom op mijn blog, vandaag heb ik weer een leuk artikel voor jullie. Het wordt gelukkig steeds warmer en daarom kan ik lekker in de tuin zitten. Pas geleden zat ik bij een goede vriend van mij in de tuin en viel mij meteen iets op, hij had namelijk een olijfboom in zijn tuin staan. Dit zag er echt super uit en buiten dat zijn olijven ook erg lekker. Ik heb er een van hem geproefd en het was echt heerlijk, dit wilde ik ook wel in mijn tuin. Daarom heb ik meteen aan hem gevraagd waar hij het boompje gekocht had, hij vertelde me toen dat hij hem gekocht had op de website van Olijfboom.nl had gedaan. Ik ben toen meteen naar de website gegaan en daar zag ik erg veel mooie boompjes. Ik heb er meteen een opgehaald en inmiddels heb ik hem al in mijn tuin staan.

Het ziet er super uit

De olijfboom staat echt prachtig in mijn tuin en het was precies waar ik naar opzoek was. Pas geleden had ik wat vrienden op bezoek en vertelde ze me dat het boompje er echt super uit ziet. Ik kan ook echt niet wachten tot dat ik de olijven kan eten. Ik ben zelf echt een fan van olijven en meestal koop ik ze zelf in de supermarkt, dit zal binnenkort wel anders zijn want dan eet ik olijven uit mijn tuin!