Een momentje voor jezelf

handdoeken

Na een dag van hard werken neem je een heerlijke douche, natuurlijk moet dit prachtige moment wel goed worden afgesloten met de juiste handdoek. Heerlijke zachte handdoeken waarmee je even dat momentje nog een extra tintje geeft, een gevoel van luxe. Maar een handdoek moet ook doen waar deze voor bedoeld is, je lichaam goed afdrogen. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, in de webshop van walra.nl vind je verschillende kleuren voor een handdoek. Voor elke badkamer zijn er wel prachtige kleuren beschikbaar. 

handdoeken

Complete set

Vind je het leuk om een complete set in de badkamer te hebben naast de handdoeken? Ook dit is mogelijk bij Walra, van een gastendoekje tot een badhanddoek in de kleur die je wenst en mooi staat bij je badkamer. Je kunt natuurlijk ook leuke combinaties maken met de mooie kleuren, om een nog leuker effect in de badkamer te creëren. Maar een mooie kleur is al geweldig, de handdoeken zijn allemaal heerlijk zacht en drogen perfect af. Kies het formaat welke je nodig hebt, en droog ook snel en comfortabel jezelf af.

Doe mee aan een schoner milieu

Ook bij de vervaardiging van handdoeken kun je er niet omheen, handdoeken die zijn gemaakt op een milieuvriendelijke manier. Een Walra handdoek is gemaakt van katoen wat voor maar liefst 70% gerecycled is, op deze manier help je het milieu mee gezond te blijven. De kwaliteit van de doek is perfect, je droogt je snel af met een handdoek welke lekker zacht en comfortabel is. De uitstraling van de doeken is eenvoudig maar toch met een mooie rand aan de zijkanten, de structuur van de handdoek is erg fijn wat je voelt bij het gebruik ervan. Kies een van de zes kleuren, of combineer er op los want de kleuren passen allemaal bij elkaar.