Een geschikte verkoopmakelaar in Utrecht

verkoopmakelaar Utrecht

Weet jij een verkoopmakelaar Utrecht die voor ons aan de slag kan gaan? Wij willen namelijk onze woning verkopen, echter willen wij hier wel graag een leuk bedrag voor terug. Dit omdat wij de woning van top tot teen geheel hebben verbouwd. Hier is aardig wat uurtjes en centjes in gaan zitten en dat zou ik graag terug willen zien. Althans, dat hoop ik terug te krijgen met de vraagprijs.

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die onze woning kan verkopen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Breichesen.nl. Hier is het mogelijk om zowel een woning aan te schaffen alsmede het te verkopen. Ik kon het dan niet laten en ben telefonisch contact gaan zoeken met dit bedrijf.

verkoopmakelaar Utrecht

Goede service en super geholpen

Doordat ik maar al te graag wilde hebben dat onze woning werd verkocht, heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kunnen zij onze woning bekijken en ik een inzicht krijgen hoe dat hun te werk gaan. De service die zijn verlenen is perfect, dat had ik overigens al wel gemerkt nadat ik telefonisch contact heb gehad.

verkoopmakelaar Utrecht

Deze verkoopmakelaar in Utrecht heeft er in ieder geval voor gezorgd dat onze woning binnen twee weken was verkocht! Nu moeten wij alleen nog opzoek naar een andere woning.