Een eigen jacuzzi in de tuin

Tuin

Tijdens de verbouwing van onze tuin hebben we een jacuzzi laten aanleggen. Hier genieten we met volle teugen van. In de frisse buitenlucht genieten van het heerlijke warme water en de hydromassage die de jets je geven. We zijn sowieso al echte wellnessliefhebbers dus een eigen spa was een droom die uit kwam.

Jacuzzi

Een jacuzzi in onze wellnesstuin

In onze nieuwe tuin hebben we een heel beschut stukje gemaakt waar we de jacuzzi geplaatst hebben. Met het oog op nieuwe dromen hebben we ook ruimte vrijgehouden om later een sauna te plaatsen zodat we echt een wellnesstuin kunnen creëren. Onze jacuzzi hebben we gekocht bij Bodyfit. We hadden van vrienden gehoord dat zij echt gespecialiseerd zijn in alles op het gebied van wellness. Tijdens het bezoek aan de showroom in Zeewolde heb ik ook mijn ogen uitgekeken. Zwembaden in alle soorten en maten, sauna’s, stoombaden, infraroodcabines en natuurlijk allerlei typen spa’s. We zijn tijdens ons bezoek ook erg goed geholpen. De medewerkers wisten echt alles van de de verschillende types en modellen en konden ons dus goed op alle mogelijkheden wijzen. Ook luisterden ze heel goed naar onze wensen. Met hun hulp konden we al snel de juiste keuze maken.

Bubbelbad

Ook voor onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten

Bij Bodyfit kun je niet alleen terecht voor de aanschaf maar zij kunnen ook de installatie voor je regelen. Bovendien kun je er ook terecht voor allerlei accessoires en onderhoudsproducten zoals chloortabletten. Deze kun je trouwens ook eenvoudig via de webshop aanschaffen. Onze jacuzzi is naar tevredenheid geleverd en sinds een tijdje in gebruik. Hij bevalt ons prima en ik kan dan ook iedereen die ook op zoek is naar een spa, sauna of zwembad aanraden om eens bij Bodyfit te gaan kijken. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie.