Een dagje meekijken met een vloer egaliseren

z29Gelukkig blijf ik mijzelf ontwikkelen, ook nu mijn studie klaar is. Ik merk ook dat dit leergierige karakter weerspiegeld wordt in de daden die ik daartoe onderneem. Zo klop ik geregeld bij bedrijven aan met de vraag of ik er eens mee mag kijken. Soms staan bedrijven hiervoor open en dat vind ik altijd pleiten voor een bedrijf! Je moet er maar net op zitten te wachten om je kennis te delen, natuurlijk. Gelukkig is Zeb den Uyl een expert – en wel op het terrein van een vloer egaliseren, en laat dat nou net iets zijn wat ik nog wilde leren – die hiervoor openstond. Via via ben ik in contact gekomen met dit bedrijf en aangezien in mijn studie de vloer egaliseren praktisch onbelicht is gebleven, had ik het verzoek of ik niet een dagje mee zou mogen lopen. En zo geschiedde!

Professionals die de ruimte weten te transformeren

z27z33Ik heb enkele foto’s gemaakt van deze exercitie, die ik hier in dit blog ook deel. Hiervan straalt al af wat er in een mum van tijd met een ruimte kan gebeuren, mits je er de professionals op los laat! Wat een verschil maakt het toch, een goede vloer. De uitstraling van een ruimte valt of staat mijns inziens met nette en verzorgde plafonds en vloeren – en die dragen dan ook echt bij aan een werkplek als op de foto’s wel te zien is. Dit kantoorpand is in no time zeer representatief geworden, slechts met het aanpakken van de vloer. Nu is het pand klaar voor klanten en personeel – en heb ik mooi weer wat bijgeleerd!