Deze Vaillant ecoTec kan ons huishouden aan

Kijk eens op de site van Holland Warmte hoorde ik de moeder van een goede vriend van mij zeggen toen ik net het verhaal aan het doen was over mijn cv ketel. Het is nu bij mij ook zo ver er moet echt een nieuwe komen. Ik heb de aanschaf nog even uit weten te stellen maar nu kan ik er op wachten dat deze er eerdaags mee stopt. En met de winter voor de deur is dit natuurlijk niet de bedoeling en wil ik dit voor kunnen zijn. Enfin, ik ben eens op deze site gaan kijken waar ik veel informatie kon vinden. De uitleg in de filmpjes en de uitgebreide service die je bij dit bedrijf kunt verwachten gaf mij al snel het vertrouwen om hier klant van te worden. 

 

Hier kun je met zekerheid een keuze maken

Tussen de vele soorten en mogelijkheden heb ik gekozen voor de Vaillant ecoTec. Deze cv ketel is compact en een stuk stiller dan dat wij zijn gewent. Dit viel direct al op. Omdat wij een ligbad hebben is ons de” CW4″ aangeraden. En ook dit hebben wij natuurlijk getest en werkt allemaal prima. Deze ketel kan makkelijk het hele huishouden aan. Als je je vooraf wat weet te verdiepen dan is de keuze makkelijk te maken. Ik ben daarom erg tevreden over deze site. Want hier nemen ze ook de tijd om vrijblijvend een vraag te beantwoorden. En zo ben je zeker van je aanschaf!

Vaiallnt-EcoTec-Plus-cv-ketel