Dankzij Plak Het Zelf heb ik twee vliegen in één klap

Plak Het Zelf bracht mij op een idee, namelijk raamfolie dat nu dient als naambord en huisnummer en ik hierdoor geen gordijn voor de deur hoef te hangen omdat de inkijk ook direct is verholpen. Ook deze tip mag natuurlijk ontbreken op mijn site. Daarom ben ik op het idee gekomen om er direct even voor te gaan zitten nadat ik de folie had bevestigd. Ik kan nu zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben hiervan. Elk soort folie is natuurlijk bij veel adressen te bestellen. Dit wilde ik sowieso op mijn voordeur hebben en het zijraam om inkijk te kunnen voorkomen. Daarbij vind ik het een stuk moderner staan dan een gordijn. Pas toen ik deze site had gevonden kreeg ik al snel een super goed idee en zo kreeg ik twee vliegen in één klap.

Zelfs het bevestigen ging erg makkelijk

Bij Plak Het Zelf, kun je geheel naar eigen idee je raamfolie bestellen. Ik heb mijn naam en daaronder heel groot mijn huisnummer in de folie laten uitsnijden. En zo heb ik hier een leuke draai aan weten te geven. Even heb ik getwijfeld over het plakken dat ik zelf moest doen, maar voordat ik het wist had ik alles op een keurige manier erop zitten. De folie heb ik precies netjes en strak afgeleverd gekregen. Niet zelf knippen wat natuurlijk nooit exact in een goede lijn lukt. Nu is dit gewoon af, en ook staat het erg verzorgd. De reacties die ik krijg van mensen die bij mij op bezoek komen zijn erg positief. Kijk daarom zelf eens om te zien wat ik bedoel met mijn verhaal.