Boxspring Eindhoven: duurzaam en comfortabel

Waarom een boxspring? Boxsprings staan bekend om hun comfort en duurzaamheid. De springveren in deze matrassen passen zich perfect aan de vorm van het lichaam aan. Door deze veren wordt het matras goed geventileerd en ook na langdurig gebruik behouden de veren hun veerkracht. Doordat boxsprings vaak in hotels worden gebruikt, worden ze ook wel hotelbedden genoemd.

House of bedding

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat uit een bedbodem met grote spiraalveren en veel vrije ruimte voor ventilatie.  Hier boven op ligt een schuimlaag of dekmatras. Een boxspring is daarom wat hoger dan een gewoon bed.  Ze hebben hierdoor een luxueuze uitstraling. Een bedframe is niet nodig maar de boxspring kan wel uitgebreid worden met een achterbord of voetenbord.  De boxspring kan volledig bekleed worden. Hierdoor kan het bed helemaal aan het interieur worden aangepast. Compleet met bijpassend beddengoed en kussens.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in boxsprings en dekmatrassen. Goed advies is dan ook belangrijk bij het maken van uw keuze. Met ruim 25 jaar ervaring in advies op maat kunnen we ook u helpen aan uw boxspring Eindhoven.

In uw zoektocht naar een boxspring Eindhoven, komt u al snel terecht bij House of Bedding. Hier vindt u een groot assortiment boxsprings, maar ook kledingkasten en beddengoed.  Kortom, alles voor de slaapkamer van uw dromen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij uw keuze en denken met u mee. En uiteraard wordt uw boxspring bij u thuis bezorgd. U kunt rekenen op de hoogste service en kwaliteit. Van advies tot aan de levering.