Boktor bestrijden was geen probleem bij OB & P

OB & P

Online ben ik op zoek gegaan hoe ik boktor bestrijden kon doen. Een vriendin van mij herkende gelijk de problemen waar ik tegen aan liep en liet mij weten dat dat kwam door een boktor. Ik had geen idee dat dat überhaupt kon! Online las ik direct dat je dit klusje niet zelf moet aanpakken. Hiervoor zijn verschillende bedrijven aanwezig die ongedierte eenvoudig kunnen bestrijden. Daarom heb ik gelijk het beste bedrijf uitgekozen dat dat voor mij kon gaan doen. Al snel had ik een afspraak gemaakt met OB & P. Bij hun was een boktor bestrijden geen enkel probleem. Dat doen zij bijna dagelijks en daar hebben zij dus ook erg veel kennis van. Zelf moest ik even mijn huis verlaten, dus ging ik bij de buren zitten. Zo hadden de mensen van OB & P alle tijd en ruimte om goed te bekijken waar het probleem zat en wat zij daarvoor nodig hadden. Na enkele uren was het probleem al verholpen en de kans dat dit nog eens terug komt is dan ook erg klein nu.

OB & P
Goede service en lage kosten

Dit bedrijf heeft mij erg goede service verleent. Zij kwamen mij al snel helpen en hebben duidelijk uitgelegd wat zij zouden gaan doen. Daarnaast hebben zij ook een soort certificaat afgegeven waarmee het huis ‘veilig’ verklaard is. Dat is helemaal ideaal wanneer er een controle komt of wanneer het huis verkocht moet worden. De kosten hiervoor waren eigenlijk best wel laag en daarom raad ik dit bedrijf nu ook aan!

 

OB & P