Assortiment ovale tafel

Eens in de zoveel tijd is het nodig, een nieuwe tafel kopen. Dit kan een eettafel, salontafel, staantafel enzovoort zijn. Wij hadden dus een nieuwe tafel nodig en dat was nog een hele klus om een mooie, goed passende, grote tafel te vinden. Wij hebben er in totaal 2 maanden over gedaan. Ik kan zeggen dat ik er wel honderden tafels voorbij heb zien komen. En ook al een aantal bijna gekocht.

goede tips

Het probleem is dat je vaak een mooie tafel hebt gevonden, maar er is dan niet voldoende ruimte in jouw eigen huis. Dat heb ik vaak gehad. De tip is om alles goed op te meten, niet alleen de afmetingen van de tafel, maar ook de ruimte waar je tafel in komt te staan. Kijk goed naar de kleuren van je interieur en stijl van je interieur, ook is het erg handig om tafels met elkaar te vergelijken.

De tafel

Uiteindelijk vonden we een ovale tafel die erg bij ons interieur past. Er zit veel verschil in een ovale tafel. De ovale tafels van robbranddesign.nl passen perfect bij ons interieur. Ze zijn ook zo ontworpen dat je veel ruimte hebt voor de nodige stoelpoten en benen. Ze hebben een verjongde tafelblad rand, dit maakt de tafel een stuk eleganter. De tafelbladen zijn leverbaar in verschillende soorten materialen.