Alles wat je moet weten over terrasschermen

Terrasschermen

xteriorWelkom allemaal op mijn woonblog. Ik wil deze ochtend gelijk beginnen met het geven van een goede tip aan jullie. Vandaag zal mijn blog gaan over de firma Xterior. Ik weet niet of jullie deze naam al kennen, maar het is zeker de moeite waard om de naam op te schrijven. Je kunt natuurlijk ook naar de site xterior.nl gaan. Je vind hier namelijk allerlei producten voor jouw terras. Of dit nu voor een terras in de achtertuin is of er een in de horeca. Hun assortiment bestaat uit parasols, terrasschermen, zonwering, heaters en verlichting. Zo heb ik laatst een scherm gekocht. Dit eigenlijk door een simpele reden, ik wou namelijk uit de wind gaan zitten.

Omdat ik zelf woon in een open achtertuin. Dat wil zeggen dat ik langs een grasveld woon. Gelukkig is het alleen een veld waar koeien grazen. Wanneer het mooi weer is, zit ik dan ook graag buiten. Ik heb vanuit mijn een mooi uitzicht en kan tot in de verte wegkijken. In de zomer is het dan ook niet zo erg als het waait, maar in de herfst is het al gelijk minder prettig. Ik moet zeggen dat ik nu al enkele maanden zo’n windscherm heb, deze was namelijk eind zomer in de aanbiedingen.

Terrasschermen

Hoe ben ik bij deze site terecht gekomen?

xterior terrasNet als met vele dingen kwam ik toevallig terecht op de site van Xterior. Ik was natuurlijk wel op zoek naar terras producten. Ik was op zoek naar iets wat er voor zorgden dat ik uit de wind kwam te zitten. Omdat ik toch wel van de zon wou genieten was een doek of tent geen optie. Vandaar dat terrasschermen voor mij de oplossing bood. Ik ben dan ook erg tevreden met mijn aankoop en hoop dat jullie iets aan deze tip gaan hebben.